Stærke følelser kan ramme

Vær Opmærksom

Det er selvfølgelig mit største ønske at mine læsere skal have en god og spændende rejse rundt på disse sider og sådan er det heldigvis også for de fleste. Blot vil jeg under denne fane gøre opmærksom på, at denne site om vor slægt kan vække en hel del efterhånden, som man læser sig igennem det skrevne. Der kan dukke en masse følelser frem fra dybet af vort indre, når man begynder at tænke på og især at tale om de mennesker, der engang har været en stor del af vore liv.

Læsningen og samarbejdet om at få siten op at stå, kan vække følelser, der måske har ligget hengemte i mange år og det kan også være sig, at man på nogle områder slet ikke har fået bearbejdet den sorg, der fulgte med det at miste vore kære.

Når man begynder at fortælle familiehistorien, så sker der ofte det, at den sorg, som blev puttet væk, dukker op til overfladen og man kan få sig noget af en forskrækkelse, når den efter så lang tid atter banker på og kræver sin ret.

For mit eget vedkommende kan jeg fortælle, at det bestemt ikke er uden koncekvenser, når jeg arbejder herinde. Det hænder, at jeg må lukke ned, når tårerne løber i frit fald ned over kinderne af bevægelse over dette og hint. Tit når jeg står med Kavalkaden, bliver jeg så berørt, at jeg må stoppe for en stund og bare sætte mig ned og gennemleve den hær af følelser, der lige med et har meldt deres ankomst. Jeg ønsker ikke at flygte fra dem, da sorgen går hånd i hånd med glæden - jeg græder jo blot over det, der engang var min allerstørste glæde. Og glæden er heldigvis det, der fylder mest på disse sider.

Ind i mellem kan jeg såmænd også græde over det, der aldrig blev til noget - drømmen om det, som jeg udskød, lagde bort og tænkte, at det ville jeg gøre senere, men som bare smulrede hen i udskydelsernes store palads, hvor de stadig ligger hengemte under forseglingen: For sent. Men der er jo i virkeligheden aldrig noget, der er for sent og derfor denne site, der genskaber det hele og genkalder alle følelser, drømme og minder.

Som med alt andet i livet, så giver mig selv lov til at sørge. Det er mit håb, at også Jer derude må se og føle sorgen som en del af livet, hvis den atter skulle ramme. Jeg er dog bevidst om, at siten mest er til glæde og at langt de fleste kan tackle de følelser, som alt dette bringer med sig.

Og jeg kan ikke gøre alt dette her uden dig og din beretning om dig selv og dine kære. Det er dig, der gør denne hjemmesite til det, den er - levende og smuk i en fælles følelse af begejstring over at lære vore slægtninge at kende, samt modet i at fortælle vor egen historie til hverandre.

Det er på ingen måde min hensigt at gøre nogen fortræd og jeg kan selvfølgelig ikke gøres ansvarlig for de reaktioner, som dette arbejde kan medføre hos mine kære, som deltager herinde, men jeg er bestemt ansvarlig for at gøre opmærksom på, at det rent faktisk kan ske, når vi sammen begynder at redegøre for fortiden på godt og ondt. Og har nogen derude brug for det, så er jeg klar til at lytte og trøste, når det hengemte viser sig fra en mindre behagelig side.

Det, som jeg ønsker, er, at samle min kæmpestore familie under een fane herinde og via denne side give slægten en renæsance til fælles glæde.
 

I pray we’ll find your light
And hold it in our hearts
When stars go out each night
Let this be our prayer
When shadows fill our day
Lead us to a place
Guide us with your grace
Let this be our prayer


I dyb respekt

Hanne Holm

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.05 | 09:12

Hun er så sød, den gode Ragna :o))

...
15.05 | 08:25

Hyggeligt at mindes - Ragna og jeg har jo kendt hinanden fra barndommen og ses endnu. Hilsen Jytte

...
10.05 | 16:26

Sjovt at se tilbage , fandt min bedstemor Mary Johanne Laurantine Goltermann født Hansen og bedstefar Thomas Peder Pedersen Bagermester

...
29.04 | 07:18

Kære Svend. Dejligt at høre fra en fætter, som jeg aldrig har kendt - det må vi gøre noget ved Skriv til mig på den fanen Kontaktside, så får jeg en mailadr

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE